Ραγάζου Κωνσταντίνα

Απόφοιτη του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας (2012) και κάτοχος δύο Μεταπτυχιακών Διπλωμάτων.

Δουλουφάκης Ευάγγελος

Διπλωματούχος Μηχανικός της Σχολής Μηχανικών Μεταλλείων – Μεταλλουργών με ειδικότητα Μεταλλουργού Μηχανικού του Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου της Αθήνας.

Μαραγκάκη Σοφία

Οικονομολόγος, απόφοιτη του τμήματος Οικονομικής Επιστήμης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών με μεταπτυχιακό στην Οικονομική Επιστήμη, Εφαρμοσμένη Οικονομική και Χρηματοοικονομική επίσης από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Καγιάς Πασχάλης

Ο κ. Καγιάς Πασχάλης είναι απόφοιτος της σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου MSc in International Accounting & Finance από το Πανεπιστήμιο Heriot Watt του Εδιμβούργου, κάτοχος του Μεταπτυχιακού Επαγγελματικού Τίτλου Κατάρτισης Ελεγκτών–Λογιστών, υποψήφιος διδάκτορας του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας με ειδίκευση την ελεγκτική, μέλος των επαγγελματικών οργανισμών ACCA, του Ινστιτούτου Εσωτερικών Ελεγκτών (IIA) και του συνδέσμου ελεγκτών κατά της απάτης (ACFE).

Μετάβαση στο περιεχόμενο