Operations Research and Management Audit

Κοστολόγηση / Cost Control For F&B Operations

Περιγραφή Σεμιναρίου

Το σεμινάριο έχει σκοπό να δώσει στους επαγγελματίες του χώρου της εστίασης όλα εκείνα τα εργαλεία που χρειάζονται για την σωστή και ποιοτική διαχείριση της επιχείρησης τους ή της επιχείρησης στην οποία εργάζονται.

Βασικές πληροφορίες

ΔΙΑΡΚΕΙΑ: Το σεμινάριο διαρκεί ... ημέρες - Συνολική διάρκεια ... ώρες.

Η τοποθεσία, οι ημερομηνίες έναρξης - λήξης και λοιπές λεπτομέρειες θα αποστέλλονται σε προσωπικό μήνυμα (email) μετά την εκδήλωση ενδιαφέροντος του εκάστοτε σεμιναρίου.

Στα σεμινάρια με εξ' αποστάσεως εκπαίδευση το link για την παρακολούθηση θα αποστέλλεται σε εύκολο χρονικό διάστημα πριν από την έναρξη του σεμιναρίου.

Που απευθύνεται

Το σεμινάριο απευθύνεται σε:

  • Ιδιοκτήτες ξενοδοχείων
  • Manager ξενοδοχείων
  • Ιδιοκτήτες επιχειρήσεων εστίασης
  • Εργαζόμενους στην εστίαση
  • Φοιτητές σε οποιαδήποτε βαθμίδα
  • Σε όλους όσους θέλουν να ασχοληθούν με τον κλάδο της εστίασης

Ενότητες

Α' Μέρος

  • Βασικά κόστη
  • Νεκρό σημείο
  • Αποθέματα
  • Τιμολόγηση (με παραδείγματα και ασκήσεις)
  • Μενού, Οργάνωση & Σχεδιασμός
  • Απόδοση προϊόντων
  • Ορισμοί και βασικές έννοιες

Β' Μέρος

  • Menu Engineering Presentation
  • Menu Engineering Analysis
  • Ο κανόνας του Pareto

Βεβαίωση παρακολούθησης & Εκπαιδευτικό υλικό

Εκπαιδευτικό Υλικό: παρέχεται σε κάθε συμμετέχοντα σε μορφή βιβλίου ή σε ηλεκτρονική μορφή (για τα εξ' αποστάσεως σεμινάρια).

Βεβαίωση Παρακολούθησης: παρέχεται σε κάθε συμμετέχοντα / ανά σεμινάριο, εφόσον οι παρουσίες του καλύπτουν το 90% του εκπαιδευτικού σεμιναρίου.

Εισηγητές

Πασσάς Ν. Ιωάννης

Υποψήφιος Διδάκτωρ Λογιστικής στο Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο (ΕΛ.ΜΕ.ΠΑ) της σχολής Επιστημών Διοίκησης και Οικονομίας, CMA, Συγγραφέας.